It is currently Sun Oct 21, 2018 3:54 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Zetec megajolt help
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 7:32 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Aug 22, 2010 6:17 pm
Posts: 919
So i bought a full zetec, bike carb set up with megajolt and carb kit from chester sports cars off another forum member! I know all is good with the set up and was running perfectly before it was removed!

Ive just fitted it into my mk2, plugged in the megajolt loom and plumbed in the fuel pump! All is good with the pump and the ecu is getting power off the live feed from the ignition but just cant get a spark..
Ive all the earths connected but cant get it to fire..
Anyone shed any light onto it for me?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Zetec megajolt help
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 7:42 pm 
Offline

Joined: Fri May 23, 2003 11:04 pm
Posts: 22130
Location: Manchester
Is the live a cranking live?

Check if it runs on EDIS alone.
If not, check the cps is working and getting a signal.

Does it have a hard cut fitted?

Jason.

_________________
Image
Image
http://www.RetroFiesta.co.uk


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Zetec megajolt help
PostPosted: Fri Nov 04, 2016 8:13 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Aug 22, 2010 6:17 pm
Posts: 919
Sorry meant to reply at the time, bad connection on the earth pin on the edis!
Once sorted all fired up straight away :cool!:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group